Hofstad Sports

Agenda Hofstad Sports

Beach volleybal clinic van zaterdag 14 oktober verplaatst naar een later tijdstip.

De beach volleybal clinic die voor a.s. zaterdag 14 oktober op het programma stond als evenement van de Hofstad Sportnetwerk Business Club moet helaas naar een later tijdstip in het jaar verplaatst worden.

De clinic die gegeven zou worden door Dirk Boehlé en zijn Braziliaanse trainer/coach Wesley Pinheiro kan niet door gaan omdat Dirk Boehlé samen met zijn partner Stefan van der Velde op dit moment succesvol deelneemt aan het 3 sterren World Tour Toernooi in Qinzhou in China.
Deelname aan dit toernooi is met het oog op hun Olympische aspiraties belangrijk om punten te vergaren voor de Wereld ranking. Ik ga ervan uit dat er begrip is voor deze unieke kans die onze topsporter heeft gekregen.

Het team Dirk Boehlé/Stefan van der Velde won in een spannende wedstrijd met 2-1 (setstanden 21-13, 13-21 en 15-12) van het Deense Team Abell/Thomsen en plaatsen zich daarmee voor het hoofdtoernooi.
Vandaag bereikte ons het bericht dat ze ook de eerste wedstrijd in dit hooftoernooi hebben gewonnen (21-15, 21-19 van het Duitse koppel Thole/Walkenhorst). Een prima resultaat en dat smaakt naar meer !!

Zodra Dirk Boehlé terug is uit China zullen we een nieuwe datum plannen waarop de clinic en de bijpassende borrel zal worden georganiseerd.

In plaats van deze Hofstad Sportnetwerk meeting hebben we een tweetal andere evenementen op de agenda kunnen plaatsen. Informatie hierover wordt in een separate mail verzonden, maar save the dates:

Zaterdag 28 oktober 2017
Van 13:00 uur tot 18:00 uur bezoek aan de rugby wedstrijd HRC – Hilversum inclusief lunch en borrel

Zaterdag 4 november 2017
Van 16:30 uur tot 21:00 uur hospitality evenement rondom de voetbalwedstrijd HBS - Quick