Hofstad Sports

Sport Netwerkcafé tijdens het The Hague Open 2017

The Hague Open

Van 17 t/m 23 juli 2017 vindt de 25e jubileum editie plaats van het ATP tennistoernooi op de Mets Tennisbanen in Scheveningen, het “The Hague Open 2017”.
De historische 25ste editie van The Hague Open kent een prachtig deelnemersveld, met topspelers uit binnen- en buitenland, met ook de waarschijnlijke deelname van Robin Haase (nr. 34 op de wereldtennisranglijst !) en belooft met volop activiteiten naast de baan een echt Haags tennisfeest te worden.

Op dinsdag 18 juli organiseert Hofstad Sports, Business & Events in samenwerking met de afdeling Sportsupport van de gemeente Den Haag tijdens het The Hague Open een Sport-Netwerkcafé. Bezoekers van dit Sport-Netwerkcafé hebben deze dag gratis toegang tot de Mets banen in Scheveningen!

Centraal onderwerp van dit Sport-Netwerkcafé is het onderwerp Studenten Sport in de gemeente Den Haag. In de vorm van een presentatie, discussies en interviews willen we dit onderwerp uitbebreid aan de orde stellen.

  • Wat bieden de sportverenigingen de studenten in het neiuwe seizoen aan mogelijkheden
  • Hoe zijn de studenten te bereiken?
  • Hoe kunnen de studenten de sportverenigingen bereiken?
  • Wat is de beste manier om vraag en aanbod van sport mogelijkheden voor studenten op elkaar af te stemmen?

De presentatie van dit Sportnetwerkcafé is in handen van Tom Roovers, docent aan de Halo Den Haag, de discussie zal geleid worden door Koos ven der IJssel. Deelnemers aan de discussie ziijn onder voorbehoud ondermeer vertegenwoordigers van de Haagse Studenten Sportvereniging.

Programma dinsdag 18 juli 2017:

Haagse dag en avond! Vandaag gaan we verder met de eerste ronde partijen. Na afloop van het avondprogramma is er live muziek met een optreden van The Clarks.

Programma:
12.00 uur - Start tenniswedstrijden op de Mets
16.00 uur - Inloop Sport-Netwerkcafé
17.00 uur - Start Sport-Netwerkcafé
18.30 uur - Einde Sport-Netwerkcafé
18.30 uur - Aanvang Match of the Day


Na afloop van de avond wedstrijd gelegenheid tot netwerken met live muziek van The Clarks.


Mets Tennisbanen - Business to Business

The Hague Open

Graag nodigen we u hierbij uit voor onze eerstvolgende Sportnetwerk bijeenkomst op vrijdag 21 juli a.s.

We zijn dan vanaf 16.30 uur te gast op de Mets Tennisbanen in Scheveningen voor een aangeklede netwerkborrel tijdens de 25e editie van het “The Hague Open” , na het ABN/AMRO World Tennis Tournament en het Ricoh Open het derde grootste tennisevenement van Nederland!
Tijdens deze netwerkborrel vindt er rond 17.00 uur een presentatie plaats welke ons inzicht geeft in een van de mooiste evenementen die in 2018 (ook) in Scheveningen wordt georganiseerd: Het WK Zeezeilen 2018.

Aansluitend aan de netwerkborrel bent u van harte uitgenodigd om vanaf 18.30 uur getuige te zijn van “The Match of the Day”.
Alle kans dat onze Haagsche tennisprofessional Robin Haase, de nummer 38 van de ATP wereldranglijst, deze avond zal spelen!

Voor leden van het Hofstad Sportnetwerk is deze netwerkborrel gratis, voor niet-leden en introducés bedragen de kosten, inclusief het toegangsbewijs voor bezoek aan de wedstrijden en de netwerkborrel € 42,50 excl. BTW.
Bent u (nog) geen lid en meldt u zich tijdens deze netwerkborrel als lid aan ( € 199,-- excl. BTW per jaar), dan is deze netwerkborrel ook gratis voor U!!

We zien u vrijdag 21 juli graag op de Metsbanen, adres: Berkenbosch Blokstraat 20, 2586 HG Den Haag.

Laat even weten via info@hofstadsports.nl of je/u wel of niet aanwezig kunt zijn.