Hofstad Sports

Agenda

Beste Sportliefhebber,

Komende weken staan er een aantal (sport-) evenementen op het programma waar onze leden van de Hofstad Sportnetwerk Business Club aan kunnen deelnemen.

15 t/m 18 maart - The Beach in Aalsmeer

Komende week zal onze Beach volleyballer Dirk Boehlé deelnemen aan het World Tour Beach Volleyball evenement in The Beach in Aalsmeer (van donderdag 15 tot en met zondag 18 maart). Businessleden van het Hofstad Sportnetwerk kunnen zich via info@hofstadsports.nl opgeven, wij zorgen voor een gereserveerd ticket op uw naam.

28 maart - Haagse Smaakmakers te gast bij Lindobeach in Scheveningen

Op woensdag 28 maart zijn de Haagse Smaakmakers te gast bij Lindobeach in Scheveningen, opgericht door de Haagse Smaakmaker Frank van Overeem. De avond vangt aan om 17.30 uur, toegang voor de leden van de Hofstad Sportnetwerk Business Club is gratis, niet leden betalen € 15,-- toegang. Deze prijs is inclusief 2 consumpties en hapjes bij de borrel. De avond staat in het teken van "Ondernemerschap in de Sport". Eugene de la Croix (directie De Uithof) zal een korte presentatie geven over zijn Sportondernemerschap. Eugene is al heel wat jaren een succesvol ondernemer, eerst inde horeca en het hotel wezen, later in de sport. Onder zijn leiding is De Uithof van een zieltogende ijshal weer een attractieve sportaccommodatie geworden. Opgeven via info@hofstadsports.nl

Wijn & Spijs evenement

In de maand april willen we weer een Wijn & Spijs evenement organiseren, mogelijk in combinatie met een autorally. Definitieve datum, programma en locatie volgt zo spoedig mogelijk.

25 mei - Blues on the Beach

Gary van Rheenen, wie kent hem niet, gaat op voor het Nachtburgemeesterrschap in Den Haag als opvolger van René Bom. Samen met Gary en zijn band "The Mysterous Bastards" organiseert Lindobeach op vrijdagavond 25 mei "Blues on the Beach". Een avondvullend muziek programma. Toegangsprijs € 12,50. Leden van de Hofstad Sportnetwerk Business Club krijgen per lidmaatschap 2 gratis toegangskaarten mits de kaarten worden gereserveerd voor 15 april via info@hofstadsports.nl

1 t/m 3 juni - Sportreis naar Roland Garos

Van 1 tot en met 3 juni 2018 organiseert Hofstad Sports een sportreis naar Roland Garos. In de bijlage kunt u hier alles over lezen. Omdat met de organisatie van dit soort reizen naar sportevenementen er altijd een beperkte garantie op prijs en beschikbaarheid rust is een snelle reactie gewenst om een garantie te kunnen afgeven. Graag een snelle reactie naar info@hofstadsports.nl, ook graag reageren als je niet mee wilt, dit om snelle besluitvorming te kunnen ondernemen, dank bij voorbaat!!

1 juli - Volvo Ocean Race Finish

Vanaf zondag 24 juni tot en met zondag 1 juli staat de Scheveningen in het teken van de Finish van de Volvo Ocean Race. Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

12 t/m 20 juli - WK Zeezeilen

Van 12 tot en met 20 juli vinden er in Nederland de WK Zeezeilen plaats. Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

13 t/m 22 juli - EK Beach Volleybal

Van 13 tot en met 22 juli vinden er in Nederland de EK Beach Volleybal plaats. Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

16 t/m 22 juli - ATP Chalenger tennistoernooi

Van 16 tot en met 22 juli wordt voor de 26e keer het grootste ATP Chalenger tennistoernooi van Nederland georganiseerd op de Metsbanen in Scheveningen.

16 juli - Sportnetwerkcafé

Van 16 tot en met 22 juli wordt voor de 26e keer het grootste ATP Chalenger tennistoernooi van Nederland georganiseerd op de Metsbanen in Scheveningen.

20 juli - B to B event

Organiseren we samen met een aantal partners en de organisatie van het The Hague Open een B to B event. We zijn druk doende om hier een mooie invulling aan te geven.

13 augustus - Skûtsje Silen in Friesland

Maandag 13 augustus gaan we op herhaling naar het Skûtsje Silen in Friesland. We verzamelen opnieuw in Lemmer en varen vandaar met de boot naar het wedstrijd meer. Let op: voor dit evenement is er beperkte plaats beschikbaar, deelname op basis van aanmelding en beschikbaarheid!

23 t/m 25 augustus - Jazz in de Gracht

Van 23 tot en met 25 augustus wordt door een van onze partners uit de Hofstad Sportnetwerk Business Club (Surlinio bv) in Den Haag het gezelligste muziekevenement in de binnenstad van Den Haag georganiseerd; "Jazz in de Gracht". Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

10 november - Red Bull Knock Out

En voor de liefhebbers noteer vast in uw agenda: zaterdag 10 november 2018: de "Red Bull Knock Out". Een dag vullend programma van 09.00 uur tot 17.00 uur met hospitality op De Pier n Scheveningen. Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

Een agenda met voor een ieder wat wils.
Maar nogmaals het verzoek om snel een reactie te geven op de sportreis naar Roland Garos! De arrangementen voor dit toposport evenement worden met de dag duurder!

Met sportieve groet,

Frank van Overeem