Hofstad Sports

Agenda Hofstad Sports

Business Beach Borrel met Beach Volleybal clinic van vrijdag 8 december 2017 in Lindobeach.

Indoor Beach Accommodatie Lindobeach is de thuishaven van het succesvolle beach koppel Dirk Boehlé en Stefan van der Velde.

Sinds deze zomer heeft dit team een gerenommeerde trainer uit Brazilië, Wesley Pinheiro, die zijn sporen in het internationale top beach volleybal ruimschoots heeft verdiend.

Begin september zijn we met de Hofstad Sportnetwerk Business Club getuige geweest van het behalen van de 2e plaats op het NK Beach Volleybal in Scheveningen, waar ze de finale verloren van team Varenhorst, nadat ze de wereldkampioenen uit 2013, Alexander Brouwer en Robbert Meeuwse in de halve finale hadden verslagen.
Hofstad Sport, Business & Events ondersteunt de Olympische ambitie van Dirk Boehlé, en probeert hem te helpen zijn Olympisch droom waar te maken.

Op vrijdag 8 december geeft Dirk Boehlé samen met zijn trainer Wesley Pinheiro aan geïnteresseerden een clinic om kennis te maken met deze snel groeiende populaire beach sport.

Deelname aan deze clinic is kosteloos en staat open voor jong en oud. Een prachtige gelegenheid om samen met uw zoon of dochter (dat kan ook uw kleinzoon of kleindochter zijn!) kennis te maken met beach volleybal, maar ook met de vernieuwde Indoor Beach Accommodatie Lindobeach.
Deze accommodatie was genomineerd gesloten te worden maar in overleg met de gemeente Den Haag is afgelopen zomer besloten dat de hal toch open blijft. Inmiddels is de accommodatie fors vernieuwd en in de nabije toekomst CO2 neutraal.
We laten u onder het genot van een drankje en een hapje graag Lindobeach 2.0 zien!

Vrijdag 8 december 2017
Inloop vanaf 16.00 uur
Aanvang beach volleybal clinic 16.30 uur (er kan na afloop van de clinic gedoucht worden!)
Aansluitend tot 19.00 uur een gezellige borrel met hapjes.

Adres:
Indoor Beach Accommodatie Lindobeach
Lindoduin 36-38, Scheveningen

In verband met catering verzoeken we u om ons per mail (info@hofstadsports.nl) te laten weten of u wel, maar ook of u niet aanwezig kunt/wilt zijn.
Deelname aan de beachvolleyhal clinic is zeker niet verplicht maar wel erg leuk!